الماس سایت اصفهان ارائه دهنده خدمات طراحی سایت شرکتی ،بهترین قیمت طراحی سایت توسط طراح سایت خانم تحویل سریع و حرفه ای

قالیشویی تهرانشهر، فعال درهمه مناطق تهران ، شستشوی فرش ماشینی و دستبافت و خدمات مبل شویی در محل و رفوگری فرش

تدریس خصوصی زبان انگلیسی اول دبیرستان و دوم دبیرستان در اصفهان ،تدریس خصوصی زبان دبیرستان در اصفهان،در آموزشگاه زبان انگلیسی راه نوین، آموزش انگلیسی دبیرستان در اصفهان به صورت خصوصی و نیمه خصوصی

بزرگترین تولید کننده در زمینه نرده حفاظ ساختمان است که از سال 1386 فعالیت خود را ابتدا با ساخت و نصب حفاظ های دیوار در تهران و کرج آغاز کرد و پس از آن انواع حفاظ پنجره ضد سرقت و درب و حفاظ های بالکن و تراس در طرح های ساده و فرفورژه و درب آکاردئونی و حفاظ های دیواری

خانه اجاره ای مبله در اصفهان و اجاره آپارتمان مبله در اصفهان برای مسافران،خانواده دانشجویان و بیماران.اجاره روزانه خانه در اصفهان خانه با همه امکانات زندگی و مجهز و لوکس در محله های خوب اصفهان

کشورهای تولید کننده خرما - philippines dates fruit sale
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کشورهای تولید کننده خرما

نظر

مصر اولین تولید کننده محصول خرما در سال 2013 شناخته شده است. گزارش شده است که مصر اولین کشوری بوده است که مهندسی هیدرولیک و آبیاری نظامند را در کشاورزی بکار گرفته است. با اینکه کشاورزان مصری سابقه طولانی در ابیاری دارند، کشاورزان برای آبیاری محصولات خرما از روش جوی پوشتهای در زمینهای ق دیمی استفاده می کنند(به صورت مرسوم از حوضچه های کوچک با ابعاد 10 متر مربع استفاده میشود). علاوه بر دیگر روشهای آبیاری مورد استفاده اخیرا از آبیاری قطرهای برای مبارزه با کم آبی استفاده میشود. تقریبا 47 درصد کل کشت و 35 درصد از درختان بارور خرما به روش حوضچهای آبیاری میشود.

در مطالعه خرمای مصر ذکر شده است که افزایش تناوب آبیاری موجب محصول بزرگتر، باکیفیتتر و با محتوای آب بالاتر میشود. گرده افشانی نیز به صورت دستی انجام میشود. بردارنده مکانیکی برای خرما در 5 درصد )، نیمه / مصر به ندرت مورد استفاده قرار میگیرد(از نردبانهای چوبی استفاده میشود). خرما در سه گروه نرم ( 43 5 درصد) تولید میشود. محصول تازه تنها در فصل برداشت عرضه می شود و محصول / خشک ( 19 درصد) و خشک ( 2 خشک در جعبه های سنتی بستهبندی میشود. دمای نگهداری محصول صفر تا 4 درجه سانتیگراد است. علاوه بر محصول . خرما صنایع دستی، مبلمان و وسایل منزل نیز تهیه میشود مرکز تحقیقات ملی و مرکز تحقیقات کشاورزی بر روی هاضمهای بیوگاز، نیروگاههای احتراق زیست توده و گازیفایرها مطالعه می کند. با توجه به این مسئله که مصر در سطح وسیعی کشت خرما دارد، زیست توده خرما گزینه خوبی برای مواد پایه تولیدات انرژی بیو خواهد بود.

خرمای مصر با تولید 300 هزار تن در سال پتانسیل تولید 150 هزار متر مکعب اتانول در سال را دارد. با توجه به گزارش موجود نیاز است طرحی ترکیبی از روشهای مرسوم و مدرن در جهت انتشار، حفاظت، توسعه ژنتیکی و کنترل بیماری و آفات برای رسیدن به کشت اقتصادی برنامهریزی شود. لازم است روشهای مدرن در حالی که به صنعت . کشت خرما ارائه میشود، کشاورزان نیز در این راستا آموزش ببینند


ایران از تولید کنندگان اصلی خرمای جهان

در ایران خرما، مهمترین محصول بعد از پسته به شمار میرود. خرما در ایران در شرایط آب و هوایی کمربند جنوبی رشد می - کند. طبق گزارش جهاد کشاورزی 98 درصد خرمای ایران در جنوب کشور قرار دارد. طبق گزارش فائو در سال 2014 ایران بعد از مصر و عربستان سومین تولید کننده خرما بوده است. علاوه بر برداشت در سطح وسیع، تولیدات بالا و سازگاری بالای کشت، مقادیر صادرات خرما در سالهای اخیر رضایت بخش نبوده است.

از مشکلات موجود در این زمینه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کشت و برداشت سنتی، ارقام با عملکرد پایین، تجهیزات سردخانهای ناکافی، سیستم های بسته بندی سنتی، هزینه های بالای بازاریابی، دانش فناوری اندک تولید و صادرات، سرمایه گذاری ناکافی توسط بخش خصوصی، رقابت بازارهای جهانی، روشهای تبلیغاتی غیر موثر.

مرکز تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری ایران تحقیقات خود را در سال 1993 روی برنامه های ملی آغاز کرده است و هفت گروه تکنیکی تحت نظر وزارت کشاورزی از سال 2009 کار خود را با اهداف زیر شروع کردند:

اصلاح نباتات، شیوههای فنی کشت، گیاه پزشکی، آبیاری، تغذیه، مکانیزاسیون، سیستم فراوری و بسته بندی، سیاست های مدیریتی در ایران بیشتر ارقام به صورت سنتی کشت میشوند. گرده افشانی به دو صورت مصنوعی(سه روش) و طبیعی انجام میشود و در جنوب و جنوب غرب گرده افشانی به صورت طبیعی صورت میگیرد.

گرده افشانی به صورت مصنوعی با ابزار (گرده افشان مکانیکی یا گرده افشان الکتریکی) انجام میشود که بسته به نوع آن به یک یا دو نیروی کارگری نیاز دارد. مخزن سبوس گندم، بقایای شاخه های زمینی که ،Talcum powder . گرده افشان علاوه بر گرده محتوی مواردی از جمله است کاملا مشابه دانه های گرده باشند و تاثیر منفی روی دسترسی به گرده یا جوانه زنی نداشته باشند . ایران اولین دارنده های 1990- منابع ژنتیکی از خرما (تاسیس 1960 ) است. اولین بافت کشت در ایران تحت نظر وزارت کشاورزی در سالهای 1988 انجام گرفت.

از موارد توسعه سریع عملیات پس از برداشت (همه مراحل ) به صورت مکانیزه به تاسیسات مجهز در اهواز( 2010 ) میباشد؛ قسمت پایلوت این تاسیسات شامل سردخانه های ذخیره مطابق با استانداردهای جهانی، ماشین های شستشو و خشک کن، دستگاه شیره خرما ساز میشود هرچند میوه ها هنوز هم به روش های مرسوم برداشت میشود ولی عملیات برداشت رشد سریعی در توسعه داشته است.

بعد از برداشت مراحل زیر به ترتیب انجام میشود: ضد عفونی کردن (متیل بروماید)(جایگزین شده با اشعه گاما در انبار -انبارمانی 9ماه)، شستشو(ماشینهای اتوماتیک-خشک کردن با جریان هوای گرم)، دسته بندی(نیروی انسانی و تسمه نقاله). محصولات پودر ،(Diced) خرمای تکهای ،(Extruded) خرما قالبی ،(Paste) بدست آمده از خرما به شرح زیر میباشد: شیره خرما Press ) کیک فشرده ،(Sago) پنیر خرما ،(syrup) سیروپ ،(honey) عسل خرما ،(yeasts) مخمر ،(Powder) خرما بیشتر خرمای ایران به طور مستقیم و بدون هیچ فراوری یا مقدار کمی فراوری به مصرف میرسد.

از موانع اصلی توسعه صنعت خرمای ایران به موارد زیر اشاره شده است:

توسعه کشتهای ترکیبی، کشت سنتی، مقادیر زیاد زباله در کشت، تولید گران قیمت، استانداردهای پایین سیستم بسته بندی و نگهداری، هزینه های بالای فروش، روشهای تبلیغاتی غیر موثر

عربستان سومین تولید کننده خرما

عربستان به عنوان دومین تولید کننده خرمای جهان، بعد از مصر، دلیل میزان وسیع محصول خود را اقلیم مناسب کشت خرما به دلیل گستره وسیع و تغییرات دما طی تابستان و زمستان ذکر کرده است؛ که در کنار تولید وسیع دارای 64 کارخانه فراوری خرما است. اما با توجه به پتانسیل بالای تولید این کشور هنوز هم تولید کم و تلفات زیاد نسبت به منابع موجود احساس می- شود با اینکه 80 درصد هزینه تولید را هزینههای کارگری به خود اختصاص میدهد(هزینه های کارگری، شیمیایی و انرژی برای پمپاژ بالاترین هزینه ها را به خود اختصاص میدهند)، ولی هنوز هم بیشتر کشاورزان به صورت دستی گرده افشانی را انجام 5 متر و آبیاری به صورت غرقابی انجام میشود. در باغات مدرن آبیاری به - میدهند.

در باغات سنتی فاصله بین درختان 2 صورت قطرهای و بارانی انجام میشود؛ که آبیاری قطرهای عملکرد بیشتر محصول را به دنبال دارد. قانون منع رد و بدل درختان خرما بدون اجازه دولت در سال 1990 وضع شده است. در کشور عربستان تولید مثل درخت خرما به شیوه کشت بافت صنعتی نشده است.

در گزارش مربوط به تولید خرما در عربستان به این نکته که تنک کردن 30 درصد خوشهها 4 هفته بعد از گرده افشانی موجب باروری بهینه خواهد شد؛ اشاره شده است. همینطور دلیل کاهش باروری درختان خرما موارد زیر مناسب و گران قیمت بودن ارقام (offshoot) ذکر شده است: درختان قدیمی، ارقام با کیفیت پایین، عدم وجود پاجوشهای با کیفیت بالا. برداشت به دو صورت سنتی و مکانیزه انجام میگیرد. به صورت دستی توسط کارگر ماهر انجام می شود؛ به علت فشردگی خاک، هزینه های بالای ماشین آلات و هزینه کارگری پایین رواجتر است.

برداشت مکانیزه به دو صورت است -1 برداشت با صفحه های بالابر با ارتفاع 4 و نیم متر که به تراکتور متصل میشود. 2- تراکتور ماشین خدمات درخت خرما با دسترسی به ارتفاع 10 متر و تحمل وزن 130 کیلو گرم(متصل به تراکتور)

مراحل فراوری خرما به شرح زیر انجام میشود:

مرحله ضد عفونی کردن (قبلا بواسطه متیل بروماید انجام می شده است) با کربن دی اکسید و گرمادهی جایگزین شده است. مرحله شستشو( به صورت پاششی و خشک کردن بلافاصله با جریان هوای 65 درجه سانتیگراد)، دسته بندی محصولات( با نیروی انسانی و تسمه نقاله)، درجه بندی ، جلا دادن، وزن کشی. - گرم 55 12- 20 کیلوگرمی است.طول دوره انبارداری 10 - بسته بندی (بسته های وکیوم) که بالاترین فروش مربوط به بسته های 1 ماه است و دمای انبارداری 18 - درجه سانتیگراد است. صادرات خرمای عربستان به کشورهای فرانسه، آلمان، هند و آمریکا است. ظرفیت مهمترین کارخانه فراوری خرما 25 هزار تن در سال است. موارد استفاده از خرما تهیه شیره خرما، در پخت و پز، تهیه سیروپ، سرکه، مربا و نان عربی است.

خرماهای بلا استفاده و بقایای تولیدات و درخت خرما به آمریکا و کره جنوبی برای تولید اتانول صادر میشود. برای جایگزینی مخمر تهیه شده از خرما با مخمرهای وارداتی(تهیه شده از ملاس) با جذب خرماهای بلااستفاده تلاش میشود. تولیدات کشاورزی عربستان به آب آبیاری که به طور عمده از اعماق زمین تامین میشود. مشکلات عمده این کشور در رابطه با تولید خرما تلفات پس از برداشت، تلفات مکانیکی و ضرر ناشی ازحشرات و پرندگان است.

مطالعات گستردهای با هدف یافتن راه های جدیدی برای استفاده اقتصادی خرماهای با کیفیت بالا و خرماهای مازاد ، محصولات فرعی و خرماهای بلا استفاده انجام شده است طبق گزارش تهیه شده از وضعیت خرمای عربستان سیاست های این دولت با تمرکز بر محدودیت توسعه آینده کشت خرما و استفاده اقتصادی آبهای زیر زمینی تجدید ناپذیر در موازات محدودیت تولیدات تجاری با کیفیت بالای کشت های خرما ، برنامه هایی را در نظر بگیرد 5. خرما در منطقه فلسطین اشغالی فلسطین اشغالی به دلیل بهرهوری از امکانات ماشینی و بهروز، گام مهمی در جهت تولید و صدور این محصول به بازارهای جهانی برداشته است. در 1931 برای اصلاح ارقام وحشی، نمونه های نخلهای ممتاز از مصر عراق و ایران به اسرائیل منتقل شدند. در سال 2005 در منابع ژنتیکی تجدید نظر شد. فلسطین اشغالی صادر کننده 13 هزار تن خرما به اروپا است.

کشت خرما در این منطقه طرح ریزی شده است ولی به دلیل سنتی بودن زمانبر است. از سال 1990 وسعت باغات 10 برابر و عملکرد محصول 17 برابر شده است. گرده نمونههای ممتاز در دمای 18 - درجه سانتیگراد برای ماهها نگهداری می شود . از حداقل گرده برای بارور کردن هر درخت جهت کاهش تعداد میوه، کاهش نیاز به کارگر و تنک کردن و کاهش حساسیت به .[ شرایط محیطی استفاده میشود. مواد بکار رفته در گرده افشانی تالک معدنی و نشاسته سیبزمینی هستند[ 3 تنک کردن به صورت دستی انجام میشود. سیستم آبیاری بسته و آبیاری قطره ای است. 78 درصد فاضلاب برای آبیاری در کشاورزی بکار میرود. 90 درصد خرمای منطقه فلسطین اشغالی با آب کیفیت پایین آبیاری میشود. در مدت 15 سال 2هزار هکتار ازخرمای این ناحیه با آب بازیافت آبیاری میشود. سیستم های آبیاری با رایانه کنترل میشود. از روشهای آنالیز آب از جمله گرمانگاری، ضریب هدایت آب ساقه، گرمای از دست رفته در این سیستم استفاده میشود و کمپوست برای تغذیه گیاه بکار میرود.

از مزایای این سیستم به مواردی همچون میزان آبیاری و تناوب قابل تنظیم، اضافه کردن کود و مواد غذایی اشاره میشود. برداشت به صورت سنتی مرسومتر است(هزینه بالای نیروی کارگری). استفاده از نردبان برای ارتفاع بیش از 4 متر است(هزینهها با توجه به سایز ). تلفات در روش - دو متر ممنوع است؛ بنابرین روش مکانیزه برای ارتفاع بیش از 20 مکانیزه 5 درصد برآورد شده است. بستهبندیها به صورت 100 گرمی تا 5 کیلویی(بسته های 500 گرمی تا 1 کیلوگرمی محبوبترند) هستند و سیستم دسته بندی و وزنکشی مکانیزه است.

از سیستم طیف سنجی برای تشخیصمیوههای اسیب دیده با مانیتور محتوای رطوبتی یا استفاده از الکترودها برای سنجش محتوای رطوبتی میوه استفاده میشود. بعد از برداشت برگهای اضافی چیده شده و برای تهیه کود آلی به مالچ تبدیل میشوند قانون منع ورود و خروج درخت خرما و واردات محصولات صنایع دستی آن در سال 1970 وضع شد. در 90 سال گذشته 30 رقم درخت خرما از دیگر کشورها مورد آزمایش قرار گرفته است و امروزه صنعت خرمای این منطقه بر پایه 9 رقم استوار است. همه ارقام موجود ممتاز هستند و از دیگر کشورها تهیه شده اند .

بالاترین استانداردها مطابق با بازارهای اروپایی پشتیبانی شده است. 15 درصد درختان خرما از سال 1994 حاصل کشت بافت هستند. 15 هزار تن از 35 هزار تن خرمای تولیدی به اروپای شرقی، قاره آمریکا، خاور میانه، اروپای شرقی، شمال شرقی آسیا و اقیانوسیه صادر میشود 6. نتیجه گیری امروزه مدیریت علمی بوسیله تکنولوژی لازمه سیستمهای کشاورزی است. گسترش تکنولوژی در کشاورزی با روندی روبه - رشد مواجه است.

افزایش روز افزون جمعیت و تقاضا برای غذا دامنه گستردهای از تکنولوژیها در حیطهی کشاورزی مدرن و دقیق و محصولات جانبی در رابطه با کشاورزی توجه مدیران را به خود جلب کرده است. استفاده ازتکنولوژی در کنار دیگر نهادهها موجب صرفهجویی در مصرف نهادهها و کاهش ضایعات و زمانبندی به موقع در کشاورزی شده است. مدیریت دقیق- تر و علمی نه تنها بر افزایش عملکرد نهادهها بلکه در مراحل بعد از برداشت تاثیر گذاشته است. برنامه ریزی و پیش بینی در مراحل بعد از برداشت و انبارداری میتواند عاملی در موفقیت در نیل به هدفهای تعیین شده و مدیریت هزینه ها باشد.

با توجه به شرایط امروز به مدیرانی نیاز است که آگاهانهتر عمل کنند و از کلیه ی تمهیدات و فنون موجود بهره گیرند و تصمیماتی را اتخاذ کنند که آثار مثبت، مفید، بیشتر و تلفات کمتری داشته باشد. نکته ی قابل توجه این است که محصولات تولیدی باید پاسخگوی روند افزایشی نیازها و خواستها باشد. برای تجهیز و تخصیص مناسب از امکانات و تجهیزات نیاز است از تکنولوژیهای پیشرفتهی امروزی درخور شرایط استفاده شود

کار در ارتفاع بدون داربست و با طناب یکی از سریع ترین و ایمن ترین راهها برای انجام فعالیت های ساختمانی مانند نماشویی , پیچ و رولپلاک نما , نصب و ترمیم نما , انجام نورپردازی نما , رنگ کردن نما همه به روش خدمات نما بدون داربست انجام میشود.برای انجام فعالیت های کار در ارتفاع گزینه های مختلفی  وجود دارد مانند نصب داربست , استفاده از نرده بان , استفاده از بالا بر و کار در ارتفاع بدون داربست و با طناب

صنایع فلزی آریا انواع نرده و حفاظ ساختمان حفاظ پنجره در تهران ، درب های آهنی حیاط و پارکینگ و مغازه  و انواع محافظ اهنی دیوار ،  نرده حفاظ روی دیوار مانند حفاظ شاخ گوزنی میباشد. حفاظ درب آکاردئونی آهنی برای آپارتمان و مغازه و پارکینگ